keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kolmas päivä tätä ihanaa auringonpaistetta! Istun nyt terassilla ja kun katson taivaalle, ei näy yhtä pientä pilven hattaraakaan, ihan sininen kirkas taivas! Käden ulottuvilla (tosin kohta jo kokonaan mahassa) on pala raparperipiirakkaa ja lasillinen appelsiinimehua. En pysty sanoin kuvaileen kuinka hieno fiilis nyt on! Parhautta :)

Muttamutta, en tullut tänne hehkuttaan kuinka kivaa on, vaan täällä on edistytty jos jonkinmoisissa hommissa! Puita on heittelemättä enään vähän yli yks kuormallinen ja kasvimaalaatikko on nyt täynnä multaa, kiitos pikkuveikalleni joka kävi traktorilla sen täyttämässä. Multakuormalta kun on niin pitkä matka melken pihan toisella puolella olevalla kasvilaatikolle. Olis mennyt varmaan syksyyn, että olisin sen kottikärrypelillä saanut täyteen :D

Nyt siellä on vaikka mitä siemeniä muhimassa, toivotaan taas että siellä kohta sit kasvais jotain. Jotenkin mulla on nyt vaan sellanen kutina, ettei näistä mun siemenräpellyksistä tuu yhtikäs mitään! Varmaan joudun ostaan taimet taimina vielä. Ja mun tuurilla joudun ostamaan sen sadonkin vielä syksyllä, kun taimetkin on tuhoutunut! Että niin, pitäkääs siellä nyt sitten ne peukut ja varpaat pystyssä että tää onnistuu!

(Jaa, mun mehuun lensi kärpänen, kivakiva. Eilen oli sängyssä myös kaks jotain ihme ötökkää, nimesin ne Turilaaks ja Jääräks! Ihanaa...)



Ruukuissa kasvaa krasseja ja kesäkukkasekoitusta


Tämmötteellä kuupalla siirrettiin multa


Helpommalla päästiin traktorin avulla, mutta nurmikko näyttää nyt tältä...


Voivoi :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut ja muut jutut