lauantai 5. toukokuuta 2012

Rottasoppaa, kiitos!

Viime yönä on tainnut olla kissallamme hyvä saalistusonni. Rappusilla odotti rotta ja kaksi hiirtä! "Mamiii, mää haluan rottasoppaa!" -pyyntö oli luettavissa Kattilan silmistä, kun se kiehnäs mun jaloissa.


Ei ne ihan noin nätissä kasassa ollut, täyty hieman asetella kuvaa varten ;)

Eka oli kolme päivää niin kova tuuli, etten viittiny haravoida. Kaikki vaan lensi sitä mukaa kun kasalle sain. Tänään sit sataa, eikä sateessa ole kiva haravoida märkää nurmikkoo. Ei siis ole ollut paljon päivittämisen aihetta. Muutenkin oon nyt tullut siihen tulokseen, että täytyy tänä kesänä enemmän vaan katsella mitä tuolta pihalta paljastuu ja vuoden päästä sit tehdä vähän radikaalimpia muutoksia.

2 kommenttia:

 1. Ihana! =)
  Mä ristin käteni ja kiitän kissaani että myyrä on isoin lahja mitä mä oon saanut. Paitsi että meidän koira metsästää supikoiria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestaan se on ihan hyvä että saalistaa noita rottiakin pois täältä nurkista, mutta ei niitä nyt ihan rapulle tarvis tuoda :D Tässä muutama päivä sitten meinaan astuin paljaalla jalalla raadeltun rotan päälle siinä rapulla. Kivalta tuntui kun se tursus varpaiden väliin, yh :D

   Poista

Risut, ruusut ja muut jutut