tiistai 10. huhtikuuta 2012

Itämisyllätykset jatkuu

Tänään on ollu kiireinen päivä, kun käytiin kaupungissa. En edes aamulla ehtiny vilkasta siemenräpellykseen päinkään, joten en tiedä onko ne noussu yöllä vai vasta tänään päivällä. Eli siis punaset tomaatit otti keltaset kasvussa kiinni ja jopa mansikoissa oli tapahtunu jotain! Manssujen taimet oli vaan niin pieniä, ettei niitä paljaalla silmällä meinannu erottaa. Tää tarkottaa siis sitä, että kaikki on itäny! Täytynee ehkä keksiä joku muu nimi, koska pelkkä siemenräpellys ei oo enään hyvä. Sehän on onnistunu tähän mennessä jo tosi hyvin, ei siis enään mikään pelkkä räpellys! Kyllähän ne voi vielä kuolla ja satoo ei tuu ollenkaan, mutta nyt on tosi optimistinen olo. (Kuvaa ei oo, koska se olis ihan saman näkönen kun edellinen vastaava :D)

Tää ei oo mikään vauvanvaateblogi, mutta haluan jakaa ilon näistä ihanista tennareista teidän kanssa. Oikee kirppislöytö muutaman viikon takaa. Hinta 2,5€.


Ne on kokoo 23 ja toivon että pikkuneidin jalka kasvaa tässä kevään aikana reippaasti, niinkun mun äite ennustaa, koska muuten ne olis vasta ens talvena sopivan kokoset. Vuoden päästä kesällä sit taas liian pienet. Mut pakko ne oli ostaa :)

1 kommentti:

Risut, ruusut ja muut jutut