torstai 12. huhtikuuta 2012

Pihakierros

Sain kommenttia, että pitäisi kirjoittaa enemmän kirjakielellistä tekstiä, niin olisi mukavampi lukea. Saa nähdä mitä siitä tulee, mutta yritetään! :)

Tein aamupäivällä kameran kanssa kierroksen pihalla ja voi että! Siellä on tapahtunut jo vaikka mitä. Pieniä kasvin piippoja puskee maasta ylös niin etten laskuissa pysy!


Vasemman puoleisessa kuvassa on joku violetin värinen, ruusun muotonen nahkealta tuntuva tapaus. Ei mitään tietoa mikä se on, saati mitä siittä vielä tulee. Tosin niin on näissä monessa muussakin :D Oikealla puolella arvelen olevan kurjenmiekan alku.Vasemmalla epäilyttävästi narssissia muistuttavia piippoja. Oikealla vuorenkilven lehtiä. Niihin tulee hassun näkösiä punaisia kukkia touko-kesäkuun vaihteessa. Jaa että mistä tiedän? :D No siittä, että lapsena kun koulut loppu ja kesäloma alkoi, niin opettajalle vietiin kukkakimppu oman pihan kukista ja aina siinä oli vuorenkilven kukkia.


Lumen alta on myös paljastunut kaksi muurahaispesää. Ensimmäinen näyttää autiolta ja sitä on joku tonkinutkin kun näkyy reikiä. Toisessa kuitenkin oli aikamoinen kuhina! Jos sitä nyt kuhinaksi voi kutsua, kun muurahaiset mönkii toistensa yli vielä kylmästä kankeana. En tiedä saako tuosta kuvasta tarpeeksi selvää, mutta siis toi tummempi alue on kokonaan muurahaisia.

Kymmeniä narssissin tai tulppaanin alkuja <3


Kaikki kukkamaat on tuollaista sammal/risu/neulasmattoa täynnä, multaa ei näy missään. Mietin, että pitäisköhän sieltä tonkia mullat esille ja jos niin tekee, miten se vaikuttaa siellä kasvaviin kasveihin? Tai sitten pitäisi kaikki kukkapenkit ottaa kokonaan ylös ja laittaa uudet mullat tilalle, mutta siinä olis valtava urakka ja valtava rahanmeno. Täytyy miettiä....

2 kommenttia:

  1. Pööh, kirjota vaan niinku puhut, kirjakielellä kirjotettuna blogista tulee massablogi, mut puhekielellä kirjotettuna erottuu joukosta! Kurkkaa vaikka tätä: http://minz2.vuodatus.net/
    Oon jääny ihan koukkuun, kirjotustyyli kiehtoo ja lukemattomat valokuvat! :D

    VastaaPoista
  2. Tohon sai ihan tosissaan keskittyy et sai luettua kunnolla :D Täytyy ny kattoo mikskä se teksti tosta ny muodostuu. Emmää kuitenkaa mitää täyskirjakieltä edes osais kirjottaa!

    VastaaPoista

Risut, ruusut ja muut jutut