maanantai 9. huhtikuuta 2012

Keltasten tomaattien yllätys

Aamulla kun kävin kattomassa mun siemenräpellystä, niin sieltä oli yön aikana puskenut muutama keltasten tomaattien varsi näkyville. Se oli ihan täydellinen yllätys, koska eilen illalla ei näkynyt vielä yhtään mitään ja nyt ne oli jo yli sentin korkeita! Kuutamoo kohti raukat noussu sieltä. Kun valoo ei ole tarpeeks, niin ne venähtää liikaa. Täytyy siis toivoo, että olis aurinkoisia päiviä ja pikkuset sais paljon valoo!

Tässä vielä todistusaineisto:

Ja kun kuutamosta tuli puhe, meijän Kattilalla on alkanu oikeet yöjuoksut. Pelkään että kettu nappaa sen yöllä reissuiltaan, niin en haluais päästää sitä yöks ulos. Iltasin alkaa vaan oven vieressä semmonen mouruamiskonsertti, että pakkohan se on päästää! Päivisin sit uni maistuu :)

2 kommenttia:

  1. Meidän karvakasoista nuorempi on kans hirmunen yörallin vetäjä: kostona tästä pyrinkin pitämään sitä päivisin hereillä ja ulkoiluttamaan oikein urakalla. Jospa se rytmi siitä kääntyis samanlaiseks, kuin toisella parivuotiaalla :)

    VastaaPoista
  2. Kattilalla oli ennen ihan ihmismäinen rytmi, päivällä enimmäkseen hereillä ja yöllä enimmäkseen nukkumassa. Nyt vaan kun muutettiin tänne ok-taloon ja se saa ulkoilla vapaasti, nii tykkää sit olla tuolla yön pimeydessä mielummin. Kai se on jotenkin luontasta :)

    VastaaPoista

Risut, ruusut ja muut jutut