sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kasvimaalaatikko

Katselin joskus lavakauluslaatikoiden hintoja ja päätin silloin tehdä itse omat laatikkoni, niin törkeen kalliita ne olivat! Suunnitelmissa oli tehdä kaksi laatikkoa, suunnilleen niiden lavakauluksien kokoisia. Ollaan pikkuneidin kanssa roudattu muutama lauta päivässä tuolta viereiseltä sahalta, jossa mun iskä säilyttää jämälautojaan. Hyvin kyllä huomasi siinä rakennusvaiheessa, että miksi ne oli jämälautoja! Niin kieroja lautoja en ole ennen nähnyt :D Jonkinmoinen laatikko niistä silti valmistui.


Lähti ehkä hieman mopo keulimaan ton koon kanssa! En osaa yhtään arvioida kuinka paljon ne kaikki yrtit ja muut härpäkkeet vie tilaa. Ehkä jää puolet tyhjäks tai sit joudun tekemään toisen samanlaisen. (Ja juu, nurmikko on vielä haravoimatta, vaikka tänään heiluin haravan varressa jo yli kolme tuntia, niin vasta sain sepelialueen siistittyä...)


Meillä on näköjään myös iso kasa raparpereja vähän ajan päästä! Jee, niistä mää tykkään. Piirakkaa ja kiisseliä, nams :)

2 kommenttia:

  1. Kivan värinen laatikko =). Miten iso se on...? näyttää aika pitkältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin mittaamassa kun en sitä tekovaiheessa mitannu. Se on n.5,5-6metriä. Askelilla mittasin, nii en kovin tarkkaan uskalla sanoa :)

      Poista

Risut, ruusut ja muut jutut