perjantai 16. maaliskuuta 2012

Askartelua

Niinkuin otsikko jo kertoo, tänään askarreltiin sormet kipeiks! Tulostakin syntyi.

Alotetaan alusta.
-Tarvikkeet: kanaverkkoo, koivunoksia, rautalankaa ja jonkinnäköset sivuleikkurit millä sen langan saa poikki.
-Aikaa meni n.3 tuntia.
-Kirosanoja kuultiin kymmeniä.


Kanaverkosta runko, pohjan saa taiteltua hyvin kiinni ilman rautalankaa. Runkoon kiinnitetään tommosilla pikku pätkillä koivunoksia pystyyn. Kannattaa laittaa muutama oksa kerrallaan. Noita rautalangan pätkiä kannattaa tehä valmiiks hyvä kasa!
Mä siistin ton reunan sivareilla, mutta oksasakset olis ollu huomattavasti oikeemmat välineet! Ne vaan on vielä kaupassa.... Kannattaa jättää vähän pitemmäks oksat, niin ei toi verkko näy niin paljon.

Ne oksat jotka sojottaa yläreunan yli laitetaan ruotoletille! Tässä vaiheessa kannattaa laittaa lapset eri huoneeseen, ei ollu ihan helpoin homma ja ärräpäät oli sen mukaset. Letti ei mennyt ihan siihen mihin piti, vaan muutama sentti liian ylös joten letitin erillisistä oksista toisen letin hieman paikkaamaan.
Pari oksaa vielä kahvaksi ja se on siinä! Tarkotus on laittaa sinne narsisseja ja ulos roikkumaan amppelin tapaan, mutta eihän meidän "lähi"kaupassa myyty narsisseja, joten projekti jäi hieman kesken. Siittä harmistuneena ja kun oksiakin vielä jäi, väsäsin ihan perus kranssin. Löysin siihen piristykseks jotain ikivanhoja muovikukkia, joita olin säästänyt ja säästänyt varmaan viis vuotta. Onneks! Tuli tarpeeseen :)


Kranssi pääsi takaoven piristykseksi
 Lopputuloksiin olen ihan tyytyväinen, ainoo miinus näkyy seuraavasta kuvasta:Taidanpa mennä siis siivoomaan.....

2 kommenttia:

  1. Hei siis WAU! Makeita juttuja oot saanu aikaan!!

    VastaaPoista
  2. Heh joo, kaverin kans vähä ähellettiin kun pikkuneiti oli päikkäreillä :) Nyt on sormet nii kipeet ettei maitopurkkiakaa meinaa saada auki! :D

    VastaaPoista

Risut, ruusut ja muut jutut