Ensiksi tein tommosia sydänleivoksia. Tavallinen kääretorttupohja (tein tällä kertaa ohrakkaasta) leikataan keskeltä kahtia ja toiselle puolelle levitetään täyte. Mulla se oli rahkaa, kuningatar pilttiä ja sokeria. Toinen puoli kipataan päälle ja siistitään reunat. Leikataan halutun kokosiks leivoksiksi. Marsipaanista kaulitaan ohkonen levy joka taiteillaan siihen päälle kuorrutukseks. Ite en ole ikinä ennen tehny marsipaanista mitään, joten oli hieman opettelemista. Koristeeks voi laittaa mitä vaan, mä asettelin noita pikkukuulia (mitä onkaan oikeelta nimeltään) sydämeksi.
Ruokaakin piti vähän laittaa ja eilen se oli täytettyjä herkkusieniä ja kanasoosia. Noi herkkusienet on oikein niin herkkuherkkua että täytyy jakaa teillekin.
Eka putsataan ja otetaan jalat pois. Mustapekka tuorejuustoo tilalle ja puolikas pekonin siivu päälle. Uuniin ja se on siinä! Niin helppoo, että jopa mun mies osaa tehä ;)
| Köyhän naisen kattaus |

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Risut, ruusut ja muut jutut