lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pääsiäisaskartelua

Tänään iski inspiraatio väsätä munapuska! Eks kuulostakin hienolta? Oon tehny tätä joka välissä tänään kun oon vaan yhtään kerenny ja se valmistu just äsken.Ensin tyhjennetään pari kananmunaa. Molempiin päihin nakutetaan terävällä veitsen kärjellä pienet reijät ja puhalletaan sisus pois. Tuli sit tehtyä munakas tänään ;)

Vinkki: Luomumunissa on paksumpi kuori kun tavallisissa, joten ei hajoo epähalutulla tavalla niin helposti.
Sit tehään paperinarusta tommonen kruununmallinen pala, joka just ylettyy munan ympäri. Siis sen kananmunan, joka on kuvassa mallina ;)

Vinkki: Kannattais ehkä käyttää silkkipaperia, toi paperinaru oli aika paksua, mutta eihän mulla mitään silkkipaperia ollu valmiina.

Liimataan paperi munan ympärille.

Nonii ja sit tää bloggeri ei suostu lisäämään enään enempää kuvia, joten joudutte selvittään loput pelkän selostuksen avulla.

Muna kiinnitetään oksan päähän liiman ja aukastun paperinarun avulla. (Ei ollu kovin helppoo, varsinkaan kun viimiset valkuaiset valuu sitä oksaa pitkin ja kastelee sen paperin ja liiman...)

Vinkki: Kannattaa siis käyttää askartelukaupoissa myytäviä muovimunia! Niitäkään ei ollu kotona valmiina...

Oksan voi vielä päällystää ja koristella haluamallaan tavalla. Noi kukat mitä tuolla on seassa kolme kappaletta on myös mun ite tekemiä. En nyt ala selittään miten ne tehää, koska niitä oli valmiina muutama. Kerron sit joskus kun taas teen niitä lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut ja muut jutut