torstai 29. maaliskuuta 2012

Salavaprojetki osa 1

Kävin tossa muutama päivä sitten riehumassa oksasaksien kanssa siellä puskassa vihdoinkin! Kauheen kasan oksia sain poikki. Ei se ihan niin menny kun jossain edellisessä postauksessa kerroin. Tai varmaan olis menny, jossei ne olis ollu niin puoli kuolleita :D Kolmas osa oksista oli kuivaneita ja sai suosiolla leikata pois. Yhden puskan saksimiseen meni 20-30 min ja nyt on kolme leikattuna. Jos oikein muistan, niin niitä on jäljellä vielä kymmenen, aikaa siis menee jos tätä vauhtia teen.


En viittiny ees oksia vielä keräillä kun ne saappaat täyttyy  vieläkin lumesta! Kiva kun jossain jo kukkii leskenlehtiä, mutta täällon vielä kunnon hanget!

Tirppakin kävi moikkaamassa :) ja ihme ja kumma ehdin nappaamaan kuvankin! Talitinttejä näkyy paljon ja niiden seurana sini- ja hömötiaisia, mutta kaikkein kivoin tirppa on töyhtötiainen! Kaks kertaa oon sen täällä ny bongannu ja aina se on yhtä ihana! Kun se sen töyhtönsä kanssa on niin ilmeikäs.

2 kommenttia:

  1. Oih - sulla on salavapuita! Noita ei ihan pieniksi pätkästäkään.. tosiaan Nicehousen sivulla ainakin on ohjetta, miten tuollaisen ison puumaisen voi leikata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos vinkistä! Taidan nyt vaan vähän siistiä ja katsoo miltä ne kesällä näyttää kun on lehdet. Sit vuoden päästä enemmän jos tilanne sitä vaatii :)

      Poista

Risut, ruusut ja muut jutut