keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Mä voitan tän sodan!

Minä, ihminen joka tietää puutarhanhoidosta yhtä vähän kuin siilit lentokoneista alkaa kunnostamaan tota pusikkoo tossa ikkunan takana. Ja kirjoittamaan blogia urakan etenemisestä. Asiaa ei yhtään auta, että vihaan tietokoneita, koska en niitä osaa käyttää. En myöskään osaa valokuvata, mikä on tietääkseni ihan olennainen osa blogin ulko-asua. Eikä tää äidinkielikään oo mitään kympin tasoo, kun Tampereen murre puskee väkisin läpi. Hienoja lukuhetkiä siis sulle, joka tätä jaksat ruveta seuraan. Teitä on ainakin yks ;)

Nyt kun on tarpeeks haukuttu, voidaan siirtyä mukavampiin asioihin! Jahka lumet sulaa, olis tarkotus päästä möyrimään ulos, pihaan jota ei ole hoidettu n. kymmeneen vuoteen. No, nurmikot on leikattu joskus, mutta eipä juur enempää. Nyt mä laitan sen kuntoon! Tää ei todellakaan tuu olemaan mikään pieni urakka. On etupihaa, takapihaa ja sivupihoja. Katolla ei sentään kasva mitään, paitsi ränneissä sammalta.

Ajattelin eräänä kauniina aurinkoisena päivänä, että nyt sais varmaan hyviä kuvia siihen tulevaan blogiin ja lähdin ulos ottamaan talvikuvia. Ei niistä kuvista nyt erityisin hyviä tullu, kun se aurinko tosiaan paisto :D tuli varjoo ja ties mitä. Tässä kuitenkin muutama:

Talon nurkalta tielle päin kuvattuna
Leikkimökki ja keinut jahka vauva oppis ensin ees konttaamaan ;)
Tienvarresta kuvattuna

Toi on kai jonkinmoinen koristeomenapuu. En tiedä onko se edes hengissä! Kohta sekin selviää.


Ja tää alla oleva puska! En tiä mitä tästä pitäis sanoo, mutta se ei kai oo pajua vaan ihan siihen istutettu.


Nää kuvat nyt meni ihan ihme järsjestykseen, enkä todellakaan rupee taisteleen enenpää niitten järjestämiseks. Täytyy ottaa tänkin käyttämisen opettelu haasteena ja ehkä parin vuoden päästä oon oppinu jotain.


Tässä blogissa tulee todennäkösesti olemaan muutakin kun vaan puutarhan kunnostusta, koska onhan mulla muutakin elämää kun tää talo ja piha! Perustin tän, koska haluan saada jonkin näkösen muiston tulevasta työstä, koska se kaikki mitä tuolla ulkona tekee on kuitenkin aika katoavaista. Kun perustat hienon kukkapenkin, niin ens vuonna sitä ei välttämättä oo, kun myyrät meni ja söi kaiken. Myös kaikenmoiset ideat ja neuvot on erittäin tervetulleita!

2 kommenttia:

Risut, ruusut ja muut jutut