maanantai 26. maaliskuuta 2012

"Vähän" luettavaa...

Vähän on ollut nyt hiljasta piharintamalla, kun oltiin eilisestä tähän päivään vauvan kanssa unitutkimuksessa. Oltiin siis yötä Tayssin unilaboratoriossa ja pikkuneiti oli aivan täynnä kaikkia johtoja ja antureita. Eihän niitten kanssa ollu kiva nukkua ja nyt ollaanki kaikki aika väsyneitä.


Kotipuutarhurin pikkujättiläinen, Suuri puutarhakirja,
Satoisa kotipuutarha, Luontoäidin lähikauppa ja Yrttiaapinen

No mutta asiaan! Poikettiin siinä samalla reissulla mun äitellä ja sain sieltä kasan puutarhakirjoja mukaan. Ei tarvi enään ahdistua googletulvasta. Ainoo vaan, etten tiä milloin noikin ehtis lukemaan. Palautuksella ei onneks ole kiire, kun äite asustaa nykyään kerrostalossa ja pelkän ranskalaisen parvekkeen kukkavirityksiin ei näitä kirjoja tarvii.

Kesäkukat, Kotipuutarhan perennat, Kaunis kotipiha,
 Suomalainen pajutyökirja ja Leikkaa puut ja pensaat


Sain myös 45kpl (!!!) vanhoja Kotivinkkejä. Yleensä kun ostan jonkun lehden, niin se on sit luettava ihan kannesta kanteen ja sanasta sanaan. Koko rahan edestä, mutta ehkä nyt vois selata ne parhaat kohdat ja hyppiä ihan suosiolla tylsemmät.



 Nyt on myös pientä ikäkriisiä havaittavissa, eikös Kotivinkit oo ihan keski-ikästen naisten lehtiä? Semmosien joilla on mies, 2,3 lasta, oma talo, kultanen noutaja ja farmariauto. Niin, en oo ehkä niin vanha, mutta mulla on mies, lapsi, omakotitalo, farmariauto ja kissa. Aika lähelle? Tästä havainnoista hämmentyneenä kömmin nukkumaan.....

2 kommenttia:

  1. Mä oon aina tykänny Kotivinkistä! Ja muuten, vois kattoo sitä kyläilyä teillä joku päivä, mulla on ny nääs se auto millä ajella!! :D

    VastaaPoista
  2. Nonii! Tervetuloo, kaikki muut päivät käy täs lähiaikoina, mutta ens viikon ke,to ja pe on kiireisiä :)

    VastaaPoista

Risut, ruusut ja muut jutut